Bijeenkomst verduurzaming

nieuws

Waar liggen voor verenigingen mogelijkheden voor verduurzaming van de accommodatie? Hoe kun je energie besparen? Of ga je eigen energie opwekken? Tijdens de online bijeenkomst Verduurzamen Sportaccommodaties op 18 mei neemt Joost ten Bulte van Sportenergie sportbestuurders en accommodatie-verantwoordelijken op inspirerende wijze mee hoe je met kleine aanpassingen al een groot effect bereikt op het gebied van het verduurzamen van sportaccommodaties.

Concrete mogelijkheden als groene stroom (elektriciteit, gas), isolatie(materiaal), zonnepanelen, warmtepomp, LED verlichting, groen dak, afval scheiden, watergebruik komen aan bod. Maar ook grote(re) aanpassingen worden voorgelegd. Het is als de ware de start van een duurzaamheidsscan voor uw accommodatie. U krijgt inzichten over mogelijke toepassingen van duurzaamheid, over mogelijkheden voor financiering én hoe u dat kunt realiseren voor uw vereniging. Ook is er een ruime tijd voor het stellen van vragen en leren van de andere deelnemers.

Na deze avond is het mogelijk om de accommodatie aan de slag te gaan te verduurzamen. U heeft inzicht in mogelijke toepassingen, financieringsmogelijkheden en weet hoe u tot realisatie van die toepassingen kunt komen.

Datum: 18 mei 2021

Tijdstip: 19.30 – 21.00 uur

Inschrijven: Is helaas niet meer mogelijk

Deze bijeenkomst wordt aan sportverenigingen in Deventer vanuit het Lokaal Sportakkoord kosteloos aangeboden, maar er is wel een beperkt aantal beschikbare plaatsen (maximaal 16). Om het voor zoveel verenigingen mogelijk te maken aan te sluiten, kan er maximaal één deelnemer per vereniging deelnemen.

Gerelateerde artikelen

Floreren door een duurzaam park

DWS gaat jaarlijks € 1.100 besparen

Webinar: Financiele kansen!

Blijf op de hoogte