Wij zijn Sportenergie

Gedreven door clubliefde en met het clubbelang voorop, zijn wij trouw aan de club. Dat geeft energie en stimuleert onze bravoure. Door te doen waar we sterk in zijn gaan we recht op het doel af. Wij delen, maken en geven energie. Samen met de fans van de club installeren we energie voorzieningen die hernieuwbaar en zuinig zijn. Wij dienen daarmee het algemene belang van de club en de voorspoed van het leven.

Wij gaan voor een florerend clubleven.

Wij zijn Sportenergie, voor de club!

Onze missie

Wij gaan voor een florerend clubleven. Wij geloven dat een club veel meer is dan een plek waar gesport kan worden. Een club verbindt mensen, zorgt voor sociale controle en meerwaarde. Wij willen elke club laten floreren, waardoor de leden floreren en we meer voor elkaar kunnen betekenen.

Onze visie

Wij willen alle clubs van Nederland in topvorm brengen. Wij denken dat een club in blakende vorm bijdraagt aan een fit en energiek leven. Hier zetten wij ons elke dag 100 procent voor in. Het team van Sportenergie bestaat uit personen die allemaal actief bijdragen aan hun eigen clubs. Onze kracht is deze liefde voor het clubleven. Wij snappen het spel en hebben inzicht in het speelveld waardoor we met veel bravoure, gedreven te werk gaan om vervolgens niet meer los te laten voordat we het resultaat hebben bereikt. Het clubbelang staat bij ons altijd voorop.

Duurzame sportwereld

Wij geloven dat een duurzame sportwereld op korte termijn nodig én haalbaar is. Met onze slimme oplossingen zetten we de eerste stappen naar een duurzame omgeving, waardoor een club kan floreren. Daarnaast staan we ervoor om juist de club en haar leden te gebruiken om dit te realiseren. Een club bestaat uit individuen met ook hun eigen krachten. Deze krachten zetten we samen in om de club te laten bloeien!

Onze kernwaarden

Wij werken altijd vanuit de volgende vijf kernwaarden:

Clubbelang
Clubliefde
Inzicht in speelveld
Langere termijn
Onafhankelijk

Wat is jouw clubdoelstelling?