FAQ

Wij snappen dat je als club vragen kunt hebben na het doorlopen van onze website. Er is namelijk zo veel te vertellen en om achter te komen! Daarom hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Je kunt de antwoorden op de vragen bekijken door op de vraag te klikken. Ook kun je vinden wat je zoekt door de zoekbalk te gebruiken!

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Wat verdient Sportenergie als erkend intermediair voor het aanvragen van de subsidies?
De subsidie gaat 100% naar de club
In welke duurzaamheidsmaatregelen hebben clubs de afgelopen 3 jaar het meest geïnvesteerd?
1) Led-verlichting accommodatie 2) Zonnepanelen 3) Led-verlichting sportvelden
Met welke partners werkt sportenergie samen?
Sportenergie kijkt eerst samen met de club naar de clubsponsors en het lokale bedrijfsleven. Indien onder de sponsoren niet de gewenste producten en/of diensten te vinden zijn, zoekt Sportenergie voor de club verder in het landelijk netwerk.
Hoe lang duurt een begeleidingstraject?
Het realiseren van clubdoelstellingen vraagt om een duurzame samenwerking. Deze samenwerking start met een kosteloos en vrijblijvende clubscan en wordt voorgezet met het jaarlijks monitoren. Hierdoor weet de club of het doel daadwerkelijk wordt gerealiseerd. Het gaat niet alleen om het realiseren van duurzaamheidsmaatregelen, maar ook van het juiste gebruik ervan.
Wat zijn de kosten voor een begeleidingstraject?
De clubscan is kosteloos en vrijblijvend. Vanuit de clubdoelstellingen bepaald de club vervolgens de duurzaamheidsoplossingen
Welke ervaring heeft Sportenergie?
De adviseurs van Sportenergie hebben ruim 15 jaar ervaring als trajectbegeleider, adviseur en expert bij honderden sportclubs en diverse sportbonden en gemeenten.
Wie zijn de opdrachtgevers van Sportenergie?
Sportclubs, gemeenten, provincies, NOC*NSF, Rabobank Clubsupport, energie coöperaties, topsportorganisaties, sportbedrijven en beheerders van maatschappelijk vastgoed.