Led-sportverlichting voor sportclubs

Het seizoen met enkele maanden verlengen, de sportaccommodatie ‘s avonds recreatief gebruiken en simpelweg betere sportverlichting. Deze voordelen zijn het gevolg van de implementatie van nieuwe led-sportverlichting. Kort samengevat resulteert led-sportverlichting in besparing, kwaliteit en flexibiliteit.

Besparing

Door de installatie van led-sportverlichting kan er gemiddeld 50% besparing gerealiseerd worden. Het gebruik van led-sportverlichting is essentieel om de reductie van het energiegebruik te kunnen realiseren.

Kwaliteit

De clubleden ervaren veel beter licht, waardoor de activiteiten onder betere omstandigheden kunnen plaatsvinden. Tevens kan het jaarlijkse onderhoud naar tweejaarlijks, waardoor er ook een extra besparing wordt gerealiseerd. En led-sportverlichting heeft een langere levensduur.

Flexibiliteit

Doordat de verlichting aangesloten is op een directe schakelaar, heb je niet te maken met opwarm- of afkoeltijden. Door het flexibel aan te sturen ontstaat er tevens een lagere energierekening.

Led-veldverlichting jargon

Er zijn veel verschillen op het gebied van kwaliteit van de led-armaturen, masten, leveranciers en de normen die gehanteerd worden. Er zijn een aantal led-sportverlichting begrippen, die essentieel zijn om offertes juist te kunnen beoordelen, zoals lichtopbrengst, lux, gelijkmatigheid, strooilicht, lichthinder, kleurtemperatuur en levensduur (LB-normering).

Sportenergie helpt jouw club met de implementatie, en ook met het beoordelen van de offertes. Daarnaast adviseren we ook altijd over het gebruik en het onderhoud van de led-verlichting. Wij bieden tevens de gelegenheid om subsidies voor kleine investeringen aan te vragen.

Led-sportverlichting voor jouw club?

Vraag een offerte op maat aan
Of doe een gratis clubscan