Informatieavond ‘batterij voor energieopslag’

nieuws

Sportclubs zijn atypische energiegebruikers. De piekmomenten van het stroomverbruik liggen op donkere, doordeweekse avonden waarop er op meerdere velden wordt getraind. Dan brandt de veldverlichting en de verlichting in de kantine en kleedkamers, terwijl de zonnepanelen dan juist geen stroom opwekken. Met de batterij van iwell wordt die mismatch tussen opwek en gebruik weggehaald. Hierdoor kunnen pieken worden afgevangen en is er zelfs een mogelijkheid om in de aansluiting van grootverbruik naar kleinverbruik te gaan. Ontdek nu alle mogelijkheden op de informatieavond 'Batterij voor energieopslag'!

Deze avond staat in het teken van energieopslag bij sportclubs. Tijdens de bijeenkomst informeert iwell je over oplossingen voor energieopslag. Tevens wordt een businesscase van een batterijsysteem bij een sportclub gepresenteerd / besproken. SC Everstein deelt hun ervaring als gebruiker van een batterijsysteem. Verder biedt Sportenergie jou op inspirerende wijze inzichten in subsidie- en financieringsmogelijkheden.

Deze informatieavond wordt gehouden bij SC Everstein. Deze club had eind 2022 de primeur. De voetbalclub werd het toneel van een pilot van de KNVB en energieopslagbedrijf iwell. De zonne-energie van de 162 zonnepanelen wordt opgeslagen in een 30 kilowattuur grote batterij. Uiteraard delen zij hun ervaringen deze avond.

Na deze avond is het mogelijk om met de accommodatie aan de slag te gaan. Je hebt inzicht in energieopslag, financieringsmogelijkheden en weet welke kansen er voor jouw club zijn.

De bijeenkomst wordt aangeboden door iwell, Sportenergie en SC Everstein en is geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij jij aanwezig zijn bij deze informatieavond? Meld je dan zo snel mogelijk hieronder aan. Inloop is vanaf 19:15 uur. Aanvang is om 19:30 uur. De verwachtte eindtijd is rond 21:00 uur.

21 maart 2023
SC Everstein
Lekdijk 49A
4121 KH Everdingen

Gerelateerde artikelen

Oplossingen

Blijf op de hoogte