Succesvolle informatieavond duurzaamheid bij FC Dordrecht

nieuws

Op vrijdag 21 april 2023 was de informatieavond verduurzaming van Sportenergie! Deze sessie werd georganiseerd in het Matchoholic Stadion, thuisbasis van betaald voetbalorganisatie FC Dordrecht. Aanvang was om 17.30 uur in de businesslounge. Het evenement was voor u als bestuurslid van een sportvereniging dé unieke kans om de mogelijkheden voor uw club te ervaren en zo inzicht te krijgen in de wereld van verduurzaming! Naast de informatiesessie werd er ook samen gekeken naar FC Dordrecht - Jong AZ. Wil jij dit ook meemaken? Bekijk dan snel de andere informatieavonden!

 

De energiekosten zijn tot ongekende hoogte gestegen en dat betekent dat clubs sterk rekening moeten houden met hun uitgaven. Daarnaast zijn er voor de provincie Zuid-Holland tal van gemeentelijke mogelijkheden voor subsidie beschikbaar gesteld voor de verduurzaming van sportverenigingen, wij vertelden jullie hier meer over!

Sportenergie heeft dé oplossingen om deze kosten te verminderen en brachten de aanwezigen hiervan graag op de hoogte. Door deel te nemen aan de informatieavond ontdekte de clubs alle mogelijkheden van verduurzaming. Van maatregelen en realisatie tot financiering en subsidies, met een speciaal oog voor led-verlichting. Dit alles was onder genot van een heerlijk buffet.

Hoe zag het programma eruit?

17.30 Inloop en ontvangst in de Heeren Lounge
18.00 Opening en start presentatie Sportenergie
18.45 Opening buffet
19.30 Nabespreking
20.00 Aftrap FC Dordrecht – Jong AZ
21.45 Borrel en nabeschouwing

Deze informatieavond is al geweest, maar bekijk gerust onze andere informatieavonden!

Gerelateerde artikelen

Een florerende sportclub in de zomerstop

DWS gaat jaarlijks € 1.100 besparen

Webinar: Financiele kansen!

Blijf op de hoogte