Inspiratiebijeenkomst Verduurzamen Sportaccommodaties gemeente Barneveld

nieuws

Waar liggen voor clubs mogelijkheden voor verduurzaming van de accommodatie? Hoe kun je energie besparen of grip krijgen op je energierekening? Of wil je eigen energie opwekken? Tijdens deze informatiebijeenkomst Verduurzamen Sportaccommodaties op 25 april neemt Joost ten Bulte van Sportenergie sportbestuurders en accommodatie-verantwoordelijken op inspirerende wijze mee hoe je met kleine aanpassingen al een groot effect bereikt op het gebied van het verduurzamen van sportaccommodaties. Tevens welke effecten grotere maatregelen op elkaar met zich meebrengen.

Concrete mogelijkheden als zonnepanelen, led-verlichting, energieopslag en monitoring komen aan bod. Het is als de ware de start van een duurzaamheidsscan voor uw accommodatie. U krijgt inzichten over mogelijke toepassingen van duurzaamheid, mogelijkheden voor financiering / van subsidies én hoe u dat kunt realiseren voor uw club. Ook is er een ruime tijd voor het stellen van vragen en leren van de mede clubbesturen.

Na deze avond is het mogelijk om de accommodatie aan de slag te gaan te verduurzamen. U heeft inzicht in mogelijke toepassingen, financieringsmogelijkheden en weet hoe u tot realisatie van die toepassingen kunt komen. Deze bijeenkomst is gratis en vrijblijvend en wordt u aangeboden door de gemeente Barneveld.

Datum: 25 april 2023
Tijdstip: 19:30 uur
Locatie: Gemeentehuis Barneveld

Om te zorgen dat de inspiratiesessie aansluit op uw behoeften en dat u naar huis gaat met praktische handvatten, vragen wij u deze vragenlijst vooraf in te vullen. Hierdoor kunnen wij een inspiratiesessie aanbieden op basis van behoefte.

Voor een interactieve avond, zullen wij tijdens de inspiratiesessie werken met menti.com. Neem hiervoor een tabblad of telefoon mee. Uiteraard is dit geen verplichting en kun je ook gewoon meepraten zonder dit systeem.

Deze sessie is al geweest, opgeven is niet meer mogelijk.

Gerelateerde artikelen

Een florerende sportclub in de zomerstop

Floreren door een duurzaam park

Inspiratiebijeenkomst Verduurzamen Sportaccommodaties gemeente Barneveld

Blijf op de hoogte