Sportenergie en La Vuelta Holanda bieden wielerverenigingen met een accommodatie een gratis energiescan

nieuws

Vuelta Holanda gaat wielerverenigingen helpen om te verduurzamen. De organisatie van de Vuelta-start in Nederland wil duurzaamheid en topsport op vernieuwende manieren aan elkaar te knopen. Daarom heeft het met Sportenergie een ‘toer’ ontwikkeld om wielerclubs te ondersteunen bij het verduurzamen van hun wieleraccommodatie.

La Vuelta Holanda en Sportenergie bieden wielerclubs met een accommodatie een gratis energiescan aan. Dit draagt niet alleen bij aan de wereld van verduurzamen, maar er blijft ook meer geld over voor vrijwilligers, voor trainers, nieuwe fietsen en nieuw materiaal.

Op woensdag 6 juli 2022 wordt er van 20.00 – 21.30 uur een online informatieavond georganiseerd, waarin wielerverenigingen alle voordelen van energiebesparing kunt ontdekken. Meer informatie over het programma van de inhoud of het formulier om de energiescan aan te vragen vind je op www.lavueltaholanda.com/groene-wielerclubs.

Benieuwd naar hoe onze samenwerking er visueel uitziet? Check onze gezamenlijke YouTube video: https://youtu.be/RYtdXjfX1mk.

Gerelateerde artikelen

Sportenergie verzorgt online leermodule

Bijeenkomst verduurzaming

Floreren door een duurzaam park

Blijf op de hoogte