Sportlening BNG Fonds

nieuws

Heeft jouw club plannen om in 2021 te investeren in de sportaccommodatie? Of het nu gaat om een verbouwing, uitbreiding, verduurzaming of aankoop, investeren kost geld. De Sportlening van het BNG Duurzaamheidsfonds biedt uitkomst. Met de Sportlening kun je de werkzaamheden meteen laten uitvoeren en direct genieten van het resultaat, zonder eerst te sparen of de reserves aan te spreken.

  • Voor sportverenigingen aangesloten bij NOC*NSF
  • Snel digitaal aan te vragen
  • Geen afsluitkosten, boetevrij vervroegd aflossen

 BNG Duurzaamheidfonds investeert jouw ambitie

Het BNG Duurzaamheidsfonds is er voor duurzame clubs, bedrijven, coöperaties en stichtingen. Heb je duurzame ambities voor je sportaccommodatie? Dan biedt het BNG Duurzaamheidsfonds je graag financiële steun.

En er valt meer onder verduurzaming dan je in eerste instantie wellicht denkt. Zo kun je (tennis)banen vervangen voor een ondergrond die niet meer gesproeid hoeft te worden met oppervlaktewater, wat leidt tot minder onderhoud. De nieuwe ondergrond is minder blessuregevoelig en toekomstbestendig. Verengingen kunnen ook nieuwe sanitaire voorzieningen plaatsen dat voldoet aan de huidige kwaliteit- en milieueisen of een nieuw clubhuis met warmtepomp en warmte terug-wininstallatie (zonder gasaansluiting) realiseren. En zonnepanelen laten plaatsen of LED verlichting aanbrengen zijn duurzame acties.

Financiering voor investeringen in en aan de sportaccommodatie

  • Aanvragen van € 10.000 tot € 500.000
  • In 6 stappen van idee naar realisatie

Stichting Waarborgfonds Sport

Met een garantie van de Stichting Waarborgfonds Sport krijg je voor de Sportlening een zeer aantrekkelijk rentetarief van slechts 1,95%.
Lening-aanvragen tot 75.000 euro worden volledig door SWS geborgd. Bij grotere leningen doet SWS dit in samenwerking met de gemeente waarin de club of sportorganisatie is gevestigd. Zo maken we samen het verduurzamen van jouw sportaccommodatie mogelijk.

Ondersteuning

Sportenergie biedt kosteloos hulp aan clubs bij het voorbereiden en indienen van de aanvraag voor de Sportlening. Zo weet je zeker dat alles goed zit!

Gerelateerde artikelen

Floreren door een duurzaam park

DWS gaat jaarlijks € 1.100 besparen

Partner van Voorster Sport- en Beweegakkoord

Blijf op de hoogte