Twents Kennis & Inspiratie Event 2023

nieuws

Op 7 november 2023 wordt de tweede editie van ‘Het Twentse Kennis en Inspiratie Event voor de Sport’ georganiseerd bij De Grolsch Veste in Enschede. Een uniek event met avondvullend programma voor de ontwikkeling van jullie sportvereniging! Het is een gratis netwerk- en kennisbijeenkomst voor alle bestuursleden, commissieleden en overige kader van sportverenigingen.

 

Als sportaanbieder moet je je voortdurend ontwikkelen en ben je continu bezig met hoe je de organisatie draaiende kunt houden. Op dit event komen onderwerpen zoals gezonde sportomgeving, vrijwilligersmanagement, bestuurders met impact en sociaal veilig sportklimaat in inspirerende sessies aan bod.

Sportenergie verzorgt één van deze sessies. Door duurzame energiemaatregelen te realiseren kan een club veel geld besparen. Hierdoor blijft er meer geld over voor clubdoelstellingen. Joost neemt je in deze sessie mee over quickwins, maatregelen en subsidiemogelijkheden om duurzaamheid in te zetten als middel voor je clubdoelstellingen. Uiteraard is er volop aandacht voor tips&tricks en is er een praktijkvoorbeeld in de club VV Hellendoorn. Deze club won de tweede prijs voor Sportaccommodatie van het Jaar 2023. Zij zullen je meenemen in hun verduurzaming. Sportclubs houden door verduurzaming meer geld over voor meer leden, meer vrijwilligers, meer activiteiten. Samen voor een duurzame club!

De avond is van 18:00 uur tot 22:30 uur en naast verschillende sessies zijn er meerdere gastsprekers. De avond wordt gestart met belegde broodjes van de welbekende Broodbode en een heerlijke soep van de dag. En afgesloten met een borrel waarbij er volop gelegenheid is tot netwerken met andere sportverenigingen en ontmoeten van nieuwe samenwerkingspartners.

Klik hier voor meer informatie en het overzicht van de sessies. Aanmelden voor dit unieke event kan hier.

Gerelateerde artikelen

Een florerende sportclub in de zomerstop

Partner van Voorster Sport- en Beweegakkoord

Sportenergie bij NPO Radio-1 programma Dijkstra & Evenblij Ter Plekke

Blijf op de hoogte