Een florerend clubleven, daar gaan wij voor

Dit kunnen wij samen bereiken

  • meer fans

    Fans maken jouw club compleet. Ontdek hoe we samen meer fans kunnen realiseren!

  • nieuw materiaal

    Met goed materiaal sport je beter. Ontdek hoe we samen aan nieuw en goed kunnen komen!

  • meer leden

    Klaar voor een vijfde, zesde of twaalfde elftal? Ontdek hoe we samen meer leden gaan realiseren!

Wij verduurzamen jouw club

Om te kunnen presteren tijdens de wedstrijd, wordt er gestart met een training. Hier vindt de inventarisatie en behoeftepeiling plaats van de ambities van de club. Ook worden eigen sponsoren en leveranciers in beeld gebracht. Aan het eind van de training wordt er een clubscan van de accommodatie gemaakt.

Na de training gaan we ons voorbereiden op de wedstrijd. Hier worden de resultaten van de clubscan besproken en de strategie bepaald. Vervolgens worden er offertes opgevraagd en beoordeeld. Tevens wordt er gekeken welke lokale, provinciale en landelijke subsidies, financieringsmogelijkheden en lokale initiatieven ingezet kunnen worden. Vanuit deze analyse wordt de wedstrijdstrategie vastgesteld in een businesscase.

Na een goede training en warming-up starten we met de wedstrijd. Hier gaan we scoren door de businesscase vast te stellen tijdens een bestuursvergadering en algemene ledenvergadering. Door een voorzet te geven met het aanvragen van subsidies, financiering en het bevestigen van de offerte(s), kunnen we gaan scoren.

Om succesvol te blijven is het belangrijk om het effect van de duurzaamheidsmaatregelen te gaan monitoren. Door de energierekening te gaan monitoren, wordt zichtbaar of de maatregel het gewenste effect realiseert of dat er bijgestuurd moet worden. Jaarlijks ontvangt de club een rapport, waaruit blijkt hoe fit de club is, waardoor de club kan blijven scoren en de club- en duurzaamheidsdoelstellingen kan blijven halen.

Bekijk hoe wij onze clubs helpen

50% besparing van energie

Deventer Hockey

Tennisteam in de eredivisie

Tennisclub Suthwalda

Een duurzaam voetbalstadion

Heracles Almelo B.V.O.

Deze clubs gingen jou voor

Dankzij Sportenergie hebben we veel kunnen besparen!

"Dankzij de fijne samenwerking met Sportenergie hebben we veel kunnen besparen op de energierekening. Nu we straks met de nieuwe led-verlichting nóg meer gaan besparen, zijn we één van de duurzaamste Eredivisieclubs van Nederland."

Gerrald Albersen

Heracles Almelo

De visie en begeleiding van Sportenergie waren compleet in lijn met onze ambities.

"We zijn trots om als vereniging bij te dragen aan een duurzame samenleving. De visie en begeleiding van Sportenergie waren compleet in lijn met onze ambities."

Rob Muller

Voorzitter DHV

Wij zijn daardoor trots als één van de Eredivisieclubs van Nederland

"Dankzij de goede begeleiding van Sportenergie hebben we een professionele verlichtingsinstallatie kunnen realiseren en hebben we gebruik kunnen maken van de subsidieregeling. We zijn daardoor trots als één van de Eredivisieclubs van Nederland."

Ben Hofman

Penningmeester TC Suthwalda

Advies bij haalbaarheidsonderzoek

"In het kader van een haalbaarheidsonderzoek naar de bouw van een cricket indoorfaciliteit een ochtend gespard met Joost. Een zeer waardevolle sessie met veel tips en ervaringen die hij gedeeld heeft."

Theo Sikkema

Sallandse Cricketclub

Erg tevreden!

"Uitgebreide analyse van een binnensportaccomodatie, goed inzicht in mogelijkheden, een helder plan met kosten- en subsidiemogelijkheden. Kortom, erg tevreden!"

Rik ter Bekke

Gemeente Deventer

Kort maar krachtig

"Had voor de voetbalvereniging advies gevraagd over energiekosten, vast recht, overstappen en type aansluiting. Snel en duidelijk antwoord, waarmee we ook verder konden. Niet nog eens allerlei randzaken benoemd met het doel advies uit te breiden en extra kosten te declareren. Weet nu waar je terecht kan voor kundig advies dergelijke zaken."

Cees de Graaf

Koninklijke Utile Dulci

Topsport vraagt om top energieleverancier

"Prima energie leverancier, die een sportclub helpt met haar backoffice. Snelle afwikkeling van de overgang , goede service en begeleiding naast een scherpe prijs. Als CSV Apeldoorn zijn we zeer content met deze " sportieve energie leverancier". Aanrader voor andere clubs."

Hero Meerveld

CSV Apeldoorn

Goed deskundig advies

"Goed deskundig advies waar wij als korfbalclub mee verder kunnen."

Menno Bouw

Korfbalvereniging DWS

Wat is jouw clubdoelstelling?